Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Bulgarian - Затворници, които си пишат

WriteAPrisoner.com - това е сайт, който помага на затворници да намерят приятели, с които да си пишат. Много голям брой самотни мъже и жени затворници се обръщат към нас, за да открият приятелство извън затворническите стени. Хората, с които ще се срещнете в този сайт са много различни - на възраст, "местоживеене" и по-важното - причината, поради която те са в затвора. Това, което е общо за тях е непоносимата самота и болезненото желание за приятелство.

Хилади мъже и жени забравени във федерални места за излежаване на присъди, щатски затвори, места за превъзпитание и чуждестранни затвори отчаяно се надяват на кореспонденция, която може да доведе до приятелство, любов или юридическа помощ. Техните обяви са лични и включват фотоси. Помнете, че в този виртуален свят разговорите в мрежата и електронните писма са недостъпни за затворниците, тъй като те нямат достъп до компютри. Изпращаните от вас писма ще бъдат дъблоко ценени и ще защитават човешките права, когато пишете на затворник Също така този сайт ще ви позволи да изпратите първото си съобщение с обратен адрес. Ние ще го отпечатаме и ще го изпратим директно на лишените от свобода, като ви спестим пощенските разходи.

Мъже и жени, затворници зад решетки рядко получават писма и прекарват цели 23 часа на ден в своите килии. Някои очакват екзекуция. Други потъват в усамотение. На това място ще намерите и политически затворници от войната. Приятелят, който пише писма може би е единствената връзка, която те имат с останалия свят. Компанията за тези в карцера е почти невъзможна, особено при случаите на смъртно наказание, които дори са изолирани от останалите затворници. Търсенето на приателство с писма със затворници е може би най-не себичното нещо, което ще извършите през живота си. Бихте ли желали да им пишете днес?

Въведете WriteAPrisoner.com