Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Catalan - amics del presó

WriteAPrisoner.com: un lloc que ajuda als presoners reals a trobar amics de veritat. Homes y dones solitaris acudeixen als nostres registres per a trobar amistad fora dels murs del presó. Hi ha molts tipus de gent que pot conèixer aqui: de differents edats, on "viuen" i allò més important la raó per la que estàn en el presó. La única cosa que tots tenen en comú es la seva solitud insuportable y un desig dolorós de fer amics.

Milers de homes i dones oblidats en els presós federals, presós de contats, correccionals fan amistad per carta; els presos estrangers i de l'altre costat de la mar desitgen desesperadament que els arriben cartes d'amistad, amor o inclús ajuda legal. La secció d'anuncis que està classificada com anuncis personals te incloses fotografies. Recorde, en aquest món virtual, el xats en línia y el correu electrònic no están disponibles per als presones ya que no ténen accés als ordinador. Les seves cartes són molt apreciades ja que en recorden els drets humans i de rehabilitació quan vosté escriu al seu amic del presó. A més, aquest lloc li permet enviar un missatge per correu electrònic amb un les seves dades. Nosaltres imprimirem les cartes y les enviarem directàment als residents, sense que vosté tinga que pagar el preu del segell.

Els homes i dones que están en el presó rarament reben cartes i pasen 23 hores al día en seves  celdes. Alguns están esperant que els executin en el corridor de la mort. Uns altres pasen hores en reclusió de solitud. A més, també trobará presoners polítics i presoners de guerra en aquest lloc. Un amic per carta pot ésser la única relación que estes persones tinguen. La amistad entre companys per als que están en presó és pràcticament impossible, en especial per als residents del corridor de la mort uqe están aillats dels altres residents. Esciure als amics del presó pot ésser el acte més solidari de la seva vida. En farà el favor de entrar i escriure a un presoner hui?

Entrar a WriterAPrisoner.com