Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

 
Ms.Emma1977

Hi how are you penpals friend? Whats hapeninge over there? I like to get some penpals friend I hope I can get somone? Please keep in tush with me.

Best Sincerly Ms. Emma 


Last post
69 posts / 0 new

 
Isamon

Hej,

Jag heter Isabelle Monfrini och arbetar som researcher på ett TV-produktionsbolag som heter Creative Society.
På Creative Society brinner vi mest för drama och dokumentärer. Senast producerade vi Trolltider, Julkalender på SVT och dokumentären ”Den svenska Tinderbedragaren” till TV4Play.

Jag och min kollega, Martina, brinner för att krossa fördomar och varje människans rätt att få leva som man vill och vara den man är. Vi brinner också för att lyfta kvinnor som har blivit utsatta på olika sätt men där kvinnor många gånger får höra ”de får skylla sig själva” eller ”det var deras fel”. I ”Den svenska Tinderbedragaren” gick nio modiga kvinnor ut och berättade om att de hade blivit lurade av en man på kärlek, sina pengar och fick sina framtidsdrömmar krossade. Vi vill att tittarna/samhället ska lägga skulden och skammen där den hör hemma, på bedragaren, och inte på kvinnorna. Det är han som har gjort fel, inte kvinnorna.
Samma sak när vi producerade dokumentären The Prize of Silence till Viaplay, som handlade om krisen i Svenska Akademien där 18 modiga kvinnor gick ut och berättade om de sexuella övergrepp de hade blivit utsatta för av kulturprofilen. Vi har också arbetat med ett flertal podcasts där vi låter kvinnor som på olika sätt har blivit orättvist behandlade av samhället berätta sina historier.
Vi brinner kort och gott för kvinnor, vi vill att de ska ta plats och inte behöva ta skit.

I alla fall så har vi förstått att det finns en del fördomar runt kvinnor som har valt att bli tillsammans eller dejtar med eller brevväxlar med en man som sitter på anstalt. Det förstår vi inte alls varför och skulle vilja ta reda på mer om. Vi vill återigen att samhället ska förstå att man har all rätt i världen att få leva som man vill och göra de val man vill utan att bli ifrågasatt.
Vi är just nu bara i researchstadie vilket innebär att vi försöker lära oss så mycket som möjligt för att se om det ens är möjligt att göra en dokumentär om det här.
Vi skulle bli så tacksam om vi kunde få komma i kontakt med kvinnor som på ett eller annat sätt har eller vill ha en relation med en man som sitter på anstalt. Detta är bara ett frö till en idé och långt ifrån något konkret. Men vi behöver hjälp med research så att vi kan lära oss mer. Är det så att det finns fördomar runt kvinnor (eller män också för den delen) som är tillsammans med personer som sitter inlåst? Varför finns det fördomar bara för att man väljer att följa sitt hjärta? Bryr man sig ens om vad andra säger? Känner man att man måste hålla sin kärlek hemlig? Varför får man inte bli kär i vem man vill?

Ja, vi har en del frågor som vi skulle behöva hjälp med för att förstå för att se om detta ens skulle kunna bli en ev. dokumentär. Vi skulle som sagt bli så tacksam om det finns någon som skulle kunna ta ett researchsamtal med oss. Och bara för att man tar det samtalet med oss så betyder det ingenting. Man kan vara helt anonym i samtalet.
Men låt oss säga att vi känner att det verkligen finns ett viktigt underliggande budskap och syfte till en ev. dokumentär så kommer vi så klart fråga om man skulle kunna tänka sig att medverka. Om intresse finns så går vi igenom en inspelningsprocess i detalj, vi gör detta tillsammans och skulle aldrig drömma om att göra något som ingen vill. Det är era historier och era liv så ni bestämmer. När vi gjorde Tinderbedragaren så fick alla kvinnor tex titta och godkänna avsnitten innan de sändes. Vi är även nu, flera månader, efter det att Tinderbedragaren sändes, fortfarande i kontakt med de medverkande kvinnorna. Så ni kan vara helt trygga med oss. Vi lyssnar in och vill alla väl.
Men som sagt, till inspelning är det en låååång väg kvar men målet är ändå att kunna berätta om kanske en annorlunda och fin kärlekshistoria. Som alla förtjänar.

Vi hittade er på en chattgrupp på write a prisoner där det verkar som om ni är flera svenskar som har kontakt med personer som sitter på anstalt i USA. Jag skulle verkligen uppskatta om du har möjlighet att ta researchsamtal med oss, du behöver inte avslöja några detaljer om dig själv. Det skulle vara jätteintressant att få höra mer om dina upplevelser och vad du skulle tycka var viktigt att förmedla i ev. dokumentär. Om det finns någon bra tid för dig att prata med oss så maila mig gärna ditt nummer och tid så kan vi ringa dig? Eller så kan du ringa mig på tel:0708352300. Säg vad som är bäst för dig så kan jag anpassa mig. Eller det kanske finns någon annan i gruppen som kan tänka sig att prata med oss, så går det så klart också bra. Du kanske till och med kan lägga ut det här mailet i gruppen på messanger? Men bara om ni vill.

Ha en fin dag och tack för att du läste mailet.

Kontakta oss på: [email protected]
Telnummer: 0708-352300
Varma Hälsningar,
Isabelle Monfrini

 
carolinalah

Hej, vad är detta? Jag har en grupp för svenska prison girlfriends med män i Usa. Ni kan kontakta mig på min email carolinalah [at] yahoo.serel="nofollow" om ni är intresserade att joina.

 
Ms.Emma1977

Hej jennifer skicka till Gina hon vert. Lyckat till :)

 
Ms.Emma1977

Kattiz jag heter Emma Boström på fb skall jag heta iallafall om du ska hitta mig så får du söka på namnet och jag tror ingen annan Emma Boström ser ut som jag ;-)

 
Ms.Emma1977

Hej Katrtiz sorry för att du fått vänta för jag är inte så ofta här inne :-.) Vi vill gärna ha med dig i vår grupp. lägg till mig på FB så kan vi prata på messenger också för då lägger jag till dig i våran grupp. Kul! 

 
KattizV

Hej Emma :) jadå ingen behöver oroa sig! jag har som sagt min som jag skrivit till och funderar på skriva till en annan jag kollat på. Men som sagt jag kommer inte ta någon annna pojkvän eller någon dem pratar med :) så jag ser fram emot att komma med i gruppen!! mvh kattis:)

 
Viking96

Hej allihopa!

Roligt att det finns fler som Sverige på forumet :) Jag har börjat skriva med en från Kalifornien och jag känner att vi klickar verkligen. Vi har börjat prata i telefon, men hon vill kunna videochatta med mig och då behöver jag bli en godkänd besökare. Någon som har gjort proceduren tidigare? Jag måste få ett formulär skickat till mig som jag sedan ska fylla i osv, men den är ju såklart inte utformad för folk utanför USA..

 
Jenno

Hej. Så jag är ganska ny med detta. JAg fick förfrågan att skaffa ett securus konto för att kunna emaila. Jpay säger att dom gått över till securus. vJag har ett Jpay konto men kan ej maila från det då jag ska ha securus står det. när jag försöker logga in får jag bara felmeddelanda och när jag försöker skapa konto på securus går det ej då man visst behöver fylla i adress och endast kan fylla i oom man bor i usa canada eller mexico.

Någon här som vet vad jag kanske gör för fel eller hur jag skall gå tillväga för att kunna använda mailtjänsten?

// Jennifer

 
Ms.Emma1977

Hej Kattis Emma här. Det fösrsta mailet går oftatst i väg så hon borde få det, men om du inte vill chansa så skriv ut det och skicka reguliärt.

 
Ms.Emma1977

Hej Kattis mitt namn är Emma :-) I vår grupp om man vill vara med i den så är man lojal mot varandra. Ärlig och stöttande och tar inte varandras pojkvänner ifrån varandra :-) Säger inte att du kommer göra det bara säger reglerna. känner du att det passar dig är du välkommen.

 
KattizV

Hej Amanda, ja jätte gärna :) jag heter kattiz.f på tiktok så det är bara lägga till mig  :)

 
hoody

Hej! Jag har haft flera brevvänner, vissa bra, vissa mindre bra. Är en man, och skriver till en kvinna, först ut här då. Ha!

Skrivit till den enda kvarvarande sedan 2015. Så, åttonde året på gång. Under dessa år har vi blivit riktigt nära vänner. Vi kan prata om allt. Vi skriver inga fysiska brev längre, det var dyrt i längden, utan vi mailar varann, nästan varje dag numera.

Om det blir opersonligt med email? Nej. Det handlar om personen, varje person skriver om olika saker och uttrycker sig olika. Vissa skriver illa, även med email, medans andra är underbara när det gäller styckeindelning oavsett, men man klickar inte alls. Min kvarvarande är dock min favorit. Hon kan skriva ganska dålig engelska ibland när hon är irriterad eller arg över nåt, men hennes språk säger alltid nåt.:)

Jag kan svara på frågor kring allt. Fråga på!

 
Ms.Emma1977

Kul att vi hittade de varandra tjejer Amanda och Gina

 
GinaSweden

Hej Amanda o Emma, skönt se allt bra med er. Faktiskt tror jag hittade rätt Emma på Fb så nu skrivit precis på messenger, hoppas du ser det. Ska nog lösa sig, jag vill väldigt gärna haka på i en messenger grupp, WAP e alltid bra forum att hjälpa folk eller själv få tips, men kände att man inte vill va mer privat just här o helt öppet för precis alla :) tror löser sig snart nu, vi e på god väg. Ha det bäst, Gina

 
Amanda93

Jag menade Gina. Skrev fel namn :)

 
Amanda93

Har du TikTok Emma? Om du inte har det, hur ska vi få tag på dig så vi kan skapa en gruppchatt på Messenger? Vill du också vara med i den Kattiz? :)

 
Amanda93

Hej igen! Ja så är det, vet inte varför de bara skickar ut två gånger i månaden men så är det tydligen. Jag ser ditt meddelande på TikTok och försöker svara men det står att du måste följa mig för att jag ska kunna skicka meddelande till dig. Så följ mig gärna så jag kan svara! :D

 
Ms.Emma1977

Hej Amanda, jasså skickar dom bara ut brev den 23 e och 7 e? Konstigt. Tack jg kommer lägga till dig också :) Jag har en svart vit klänning och hängande hår.

 
Amanda93

Hej igen Emma. Jag mår helt okej, hur mår du? Jag skickade iväg mitt första brev 8:e december men har fortfarande inte fått något svar än. Men här på WAP skickar de ju bara ut brev den 7:e och 23:e så antar att jag får vänta lite till (om jag ens får något svar). Jag lägger till dig på TikTok nu. Jag har samma bild där som här :)

 
Amanda93

Hej Kattiz! Jag är också ny på detta och skickade mitt första brev här genom WAP med. Det står så som du beskriver för mig med. Men jag tror att det ska vara ivägskickat! :)

 
Ms.Emma1977

Hej Gina! Hur mår du? Hej Amanda hur mår du? Tack jag mår ok men jag tänkte tiktok kan ju alla följa och min profil är öppen och jag heter emma_bostrom77 kolla upp det tjejer :) Vet inte vart o CO han sitter Paul något med Canon city? Ses på tiktok ok? 

 
Ms.Emma1977

Det är skickat men du kan göra både och om du vill skcika det till en skrivare eller inte. lycka till :) men du kan skicka ett mail

 
KattizV

Hej på er, jag är ny på hemsidan men jag har en fråga ifall någon kan svaret på. Jag skrev till en och tryckte skicka via email men sen stod det att den är skickad lalala men sen när jag kollar på meddelande så står det något om skriv ut ditt brev typ sedan står killens adress osv, så med andra ord är min fråga ifall jag behöver skriva ut och skicka den eller skriver dem ut den och skickar brevet till honom ? om det gör någon skillnad så är det första gången hehe. mvh förvirrade Kattiz:)

 
GinaSweden

Emma, vad kul höra allt går så bra o att han fått ditt brev med fotot, det e lätt hänt skriva om varandra med den långsamma postgången. Har han jpay då? Tror ej det ska va så krångligt, kolla gärna på jpays hemsida, där e mycket info. Spännande han skickar nytt foto med. Jag har 3 nu, min kille i Oregon, sen en vän i Indiana o en vän i CO precis som din, fast min e på supermax ADX. Ja CO verkar fint o Oregon ligger en bit upp men samma del av USA. Men hörni vi måste vara komma på sätt ses på Fb, grupp via messenger eller Whatsapp, e ju lugnt skriva här, men känns lite väl öppet hehe. Ha det bäst Emma o Amanda kram Gina

 
Ms.Emma1977

Hej Gina och Amanda :-) Tack för svar. Tack det var kul att få svar men vi hade skrivit om varandra så han har redan fått mitt andra brev och det första milet så han vet hur jag ser ut nu. Blir nyfiken på Colorado har velat åka dit och till Aspen. Han skall skicka nytt foto till mig så jag ser hur han ser hur han ser ut nu. *Spännande* Hur många penpals har ni? Jag har 1 nu som jag vet, men skrev till 3 och som du sa Gina olika delstater. Vi borde träffas!! Detta känns jätte kul och intressant. Vet inte hur man fixar Jpay ärligt talat är ingen freck på datorer och internet... Tack för att ni saknat mig. jag har saknat er också. Sköt om er <3<3

 
Amanda93

Hej igen Emma! Det är bra med mig. Hur är det med dig? Åh vad kul att du fick svar :D Men konstigt att din bild inte kom fram till honom. Du får skicka en till bild i ditt nästa brev till honom och hoppas att det kommer fram då :) För mig händer det inget speciellt, bara det gamla vanliga. Kul att du kikade in här igen :)

 
Amanda93

Hej igen Gina! Okej, då förstår jag lite mer hur det funkar. Tack för hjälpen :) Okej, snällt av honom att i vilket fall skicka ett brev och förklara varför han inte ville skriva. Ja precis, man får försöka att inte ha för mycket förväntningar. Jag förstår, kanske lätt att falla dit om man klickar. Kul att ni pratar i telefon, kanske videobesök kan bli nästa steg för er då som du nämnde :) Vad synd att han inte kommer ut någon gång, men ni får försöka göra det bästa av situationen :) Det låter jättebra! Ja det gäller att ha tålamod när man väntar på brev. Något jag egentligen inte har men nu har jag inget val än att vänta, haha. Ha det bäst du med! :)

 
GinaSweden

Hej Emma, äntligen vad kul se dig här, känns nästan som vi 3 känner varann sen innan, antar att blir så när vi delar samma intresse :) wow blev SÅ himla glad höra att du fått svar o Yes han såg ju bra ut med. Men var lite försiktig med skriva hans namn här, förhoppningsvis e det inte så många mer än oss som kollar svenska tråden, o det kanske låter barnsligt nu, men många som ser namn här blir nyfikna o kollar upp o dom kanske skriver med då, hehe gör kanske inget, men man e ju lite så att, nä det där e min penpal liksom:) när vi får til chatgrupp kan man lättare dela allt möjligt ju. Såg i hans ad att han har ju tillgång till mail, e ju kanon, kolla upp jpay o om du kan starta ett konto där, kostar inget att registrera sig, sen står nog pris per mail o går ju mkt snabbare än vanliga brev så då kan man ju köra lite både och. Himla synd med bilden, dvs fattar ej vad som kan ha hänt, i värsta fall kan dom slarvat bort i postrummet. Tänk på skriv helst alltid vem fotot e till på baksidan o även att det e från dig. Likadant e bra skriva deras namn på varje pappersark o även sin adress igen på mån sida om de på vissa prisons inte delar ut kuverten. Enda sättet e nog skicka ett foto igen. Ja hehe jag har saknat det med, bara hela känslan att få bli kär, även om på distans, så passar det mig bra just nu iallafall o vi låser ej varann. Men var inget planerat :) nu påväg till jobbet. Ha det bäst o hörs/Gina

 
Ms.Emma1977

Jag är här tjejen :) :Lite mycket nu som alltid men jag är här och jag har fått brev från Paul Hendersen if you know him? Nice to hear that Gina has a relationship ;) I miss to have it to. By the way Paul like to go to Sweden one day. Thats good to hear. Vi hörs kramar Emma.

 
Ms.Emma1977

Hej Gina, Amanda hur mår ni tjejer? Jag har haft mycket att göra och just nu sitter jag och skriver till er :-)) Jag har jobbat mycket som vanligt men jag har också fått svar fån Paul Hendersen!!! Yes I´v got a letter to day :D He write that he dont know how I look like but I hav sen my pic in the paper... I dont k now why he didnt get it? Bästa tjejer något nytt som hänt? I have shopping food and will do some cooking soon. Love Emma <3<3 I try to do som hart.

 
GinaSweden

Hej igen, vad gäller mail e jag inte så bra på det, men finns många bra trådar här på forumet, men t ex jpay e ju liknande det du nämnde, då startar man konto o kan skicka iväg mail till dom, sen har de antingen egna plattor eller får gå till nån kiosk o läsa o sen kan de skicka mail tillbaka, e bara i tex Texas som de ej kan skicka tillbaka, bara ta emot. Så det e lite osäker info då jag ej använder själv,men hade ibland önskat att man hade haft iallafall en med mail möjligheter. Nej han som skrev att han träffat flickvän var efter mitt 1a brev, så ofta kanske de inte ens lägger frimärke på att förklara varför de ej svarar. Menar bara viktigt man ej tar åt sig, för kan va många anledningar att inget svar. Ja hehe har verkligen fallit dit o det var aldrig min mening, vi skriver fortfarande men pratar mest i tel, kanske kan videobesök bli aktuellt med. Har aldrig gjort det innan. Nä tyvärr om inget under inträffar kommer han aldrig ut, men vi låser ej varann, utan mer fångar dagen o kärleken. Hoppas som sagt du hittar nån du kan även maila med i väntan på brev svaren, brev svar e tyvärr så otroligt sega även om brev e kul skriva o personliga. Hörs o ha det bäst/Gina

 
Amanda93

Kände att jag glömde svara på lite så skriver igen, haha. Ja det var ju bra att han du skrev med skrev och förklarade varför han inte ville skriva längre i vilket fall :) Du behöver inte svara på hur många dagar det brukar ta som jag frågade för jag såg nu att du skrivit något dygn :) Läste lite fort, haha.

 
Amanda93

Hej igen! Ja vi kanske kommer på något sätt för att få det att funka. Okej, jag ska absolut kolla in de grupperna. Ja det känns jättekul så jag hoppas på att få svar. Han jag skrev till skrev i sin profil att man kan skriva till honom på ConnectNetwork. Men jag förstår inte riktigt. Har han en surfplatta där inne som han svarar på och hans svar kommer in på ConnectNetwork då? För han svarar väl inte genom vanliga brev då? Hur många dagar brukar det ta då? Jag läste på deras sida och om man inte bor i USA behöver man mejla de så att de får hjälpa en att starta ett konto där, så om han svarar och vill skriva så istället får jag försöka fixa det. Okej, vad kul att det hållt i sig i 8 år med ena :) Åh där ser man. Är han som blivit din pojkvän inne på livstid eller kommer han ut någon gång? När isåfall? Ja precis, kan ju finnas många anledningar till att de inte svarar. Jag får helt enkelt se om jag får något svar överhuvudtaget, men det hoppas jag på :) Ja vi får hoppas att Emma kikar in snart igen med! :)

 
GinaSweden

Hej Amanda, ja så himla synd, men vi kanske kommer på nåt, borde även va fler från Sverige tycker man. Finns lite fb grupper också, till exempel Families, friends for penpals international, eller nåt sånt heter en bland många andra. Kul du skickat iväg. Ja tyvärr kan det nog ta typ 3-4 v på ett håll i värsta fall. Men kolla gärna om du hittar någon intressant som har securus eller jpay, dvs deras slags mail som ska komma fram på nåt dygn iallafall o kosta som ett brev tror jag eller t o m billigare. Nu har jag 3, en sen 8 år o det e riktigt nära vänskap, hoppas for life. Sen en vän sen nåt år. Och ja, så gick jag o föll dit :) väldigt nytt tar en dag i taget, men ja boyfriend definitivt, e väl dock inget jag rekommenderar haha. Gäller att inte heller bli besviken om inget svar, beror oftast på många orsaker, en gång skrev en kille tillbaka o ursäktade sig att han gärna hade skrivit men hade träffat en tjej o skulle bara skriva till henne sen hade han gett mitt brev till sin cellie, hmm det e vanligt med. Jag svarade aldrig på det. I andra fall kan det hålla i sig med penpal ca 2-3 år, sen ebba ut av många anledningar från den enes eller bådas håll. Så e som lotteri, man får försöka o ge sig i kast med nya vänner om det inte funkar med nån. Men det e värt allt kan jag säga. Ha det bäst o hoppas Emma kikar in här snart med, e jättebra kunna ge lite råd till varandra :) /Gina

 
Amanda93

Hej igen! Ja vad synd. Någon som har en idé hur vi ska få till en gruppchatt? Jag skrev mitt första brev här genom WAP den 8:e december. Men läste senare att de bara skickar iväg brev 7:e och 23:e, så jag har inte fått något svar ännu. Men hoppas på att få det i slutet av januari men lär nog ta längre tid än så. Hur många pen pals har ni Gina och Emma? :)

 
GinaSweden

Hej Emma och Amanda, vad trist vi inte lyckades få till nån liten chat grupp typ på messenger eller Whatsapp. Saknar er o e jättenyfiken hur det gått för er med nya kontakter? Hoppas ni fått svar. Dock e nog vanliga posten ovanligt långsam just nu plus fick lapp om att där jag bor blir bara utdelning varannan dag o portot höjt till 26 kr till USA, men det e det värt. Hör gärna av er, ha det bäst/Gina

 
GinaSweden

Hej, tyvärr har jag inte Instagram... Har fb, Messenger o Whatsapp. E nog pga har varit så mycket spam på detta forum som jag e så försiktig, sorry kanske går hitta varann ändå, ibland har endel skrivit ut sin mail adress med mellanrum så det ej går googla på den...

 
Amanda93

Hoppas du med mår bra Emma :) Skriv till det namnet jag skrev på Instagram. Det är en gammal Instagram jag har jag inte använder så böt namn på den till wapgroup1. Ni alla kan skriva till mig där och säga vad ni heter på Facebook så lägger jag till alla i en Messenger-grupp :)

 
Ms.Emma1977

Hej och Gott Nytt År! Hoppas på ett bra och bättre år 2022. Hoppas ni tjejer mår bra. Jag har fb, messenger och whatsapp men vet inte om jag kan ge ut så ingen annan skriver som inte är i våran grupp? Fortsättning följer hur vi skall förlja varandra :-)  Ha de bäst. Emma 

 
Amanda93

Hej igen! Gott nytt år på er :) Jag har en gammal Instagram jag loggade in på nu och böt namn på den. Den heter: wapgroup1. Skriv till mig där så lägger jag till er i en gruppchatt på Messenger :)

 
GinaSweden

Först vill jag önska dig Emma o ni andra, i denna än så länge lilla Sverige tråd, ett Gott Nytt År och ett 2022 med förhoppningsvis många nya vänner o kontakter. Ja hur gör vi nu? Jag har Fb, Messenger, Whatsapp. Men ovanligt namn så vill helst ej skriva ut här. Alla kan ju hitta denna WAP och läsa allt oavsett medlemmar eller inte. Hoppas vi kommer på hur gå vidare :) Ha det bäst Gina :D

 
Ms.Emma1977

Hej Gina, Amanda och den 3 e tejen :) Helen. Hoppas alla mår ok? Nu har jag nytt lösen mm och tillgång till fb och Instgram igen och Messegner. Hur kan vi ha en grupp där alla är med? Må så gott alla och ha det bäst. /Emma

 
GinaSweden

Hej Emma, hoppas löser sig snart, otäckt med kapning o datastrul, men det får ta den tid det tar, känns kul med chatgrupp sen. Vi hörs vidare, ha det allra bäst Gina :)

 
Ms.Emma1977

Hej Gina, jag håller på och försöka fixa det. Någon Helen skrev... Norge är inte Sverige men om hon skriver på svenska eller engelska så förstår jag. Ha det bäst Gina, Amanda.

 
Ms.Emma1977

Hej Gry, kul att du vill vara med. Norge är ju inte Sverige men så länge du skriver på svenska så kan jag läsa det :) 

 
GinaSweden

Hej GryHelen, välkommen och jättekul du såg vår svenska tråd, det är bara kul om fler ansluter sig, prison forum här är bra, förutom tråkig spam ibland, känns även som kul om vi härifrån bildar en chat grupp sen då det är så öppet skriva här ifall det är mer privata saker man vill dela osv. Ha det gott/Gina

 
GryHelen

hej. Jag kommer from Norge. Nestan Svenska om det behövs. Jäg hoppas jag kan hjälpa åt om det är nogot jag kan hjelpa til med. Jag har 4 PP's under tiden. Nogra snailmailar. Nogra "e-mailar" med jpay och GTL. Hoppas ni har fina dagar. Hej från mej. Hälsningar Gry. Ni kan änvenda min mejl om det behövs. Gryhelen [at] hotmail.comrel="nofollow"

 

 
Natalieerosee

Hi I'm new on here, have past of being locked up and know how crucial it is to have people there on the outside to talk to, in hope to make the time passing more enjoyable I'm available whenever you guys need me! My insta is nataliaaroseee if any of u want to follow me on there! 
-Natty

 
GinaSweden

Hej Emma o Amanda :) med mig allt bra jobbat endel. Otur med kapningen men ingen panik, hör av dig sen när löst sig så fixar vi en chatgrupp, det kanske tillkommer fler svenskar. Ha det bäst båda/Hörs Gina

 
Ms.Emma1977

Hej Amanda, och Gina. Hur mår ni tjejer? Tyvärr är mitt instgram, fb och messenger kapat! Jag måste åka till någon och fixa det i morgon.. Är så ledsen för detta so please dont add me yet and dont answer any questions about me. Det är inte jag tjejer. Jag hör av mig när detta funkar igen. ok? Ha de bäst :-)