Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Danish - Fængsels pennevenner

WriteAPrisoner.com er en hjemmeside, der hjælper rigtige fanger med at finde rigtige pennevenner. Ensomme mænd og kvinder, der er fanger, henvender sig til os i rekordstort antal for at finde venskab uden for fængselsmurene. De mennesker, du vil møde på denne hjemmeside, er vidt forskellige - hvad angår alder, hvor de "bor", og, endnu vigtigere, hvorfor de er i fængsel. Een ting har de alle til fælles, den ubærlige ensomhed og det smertelige ønskes om venskab.

Tusindvis af glemte mandlige og kvindelige fængselspennevenner i føderale/statslige fængsler, amtsfængsler, forbedringsinstitutioner, og udenlandske og oversøiske fængsler håber desperat på en brevveksling, der kan føre til venskab, romantik eller juridisk hjælp. Indsattes annoncer er personlige annoncer med foto. Husk, at i denne virtuelle verden, er online chat og email ikke til rådighed for fangerne, da de ikke har adgang til computere. Dine snailmail breve bliver til værdsatte souvenirs, der fremmer menneskerettighederne og rehabilitering, når du skriver med fængslede pennevenner. Denne hjemmeside gør det også muligt at sende din første besked med en returadresse. Vi vil udskrive og sende dem direkte til de indsatte, så du spare forsendelsesomkostningerne.

Mandlige og kvindelige fanger bag tremmer får sjældent breve og bruger op til 23 timer i døgnet i deres celler. Nogle venter på dødsdommen på dødsgangen. Andre sygner hen i isolationen. De kan også finde politiske fanger og krigsfanger på denne side. En penneven kan være det eneste forhold, de har. Kammeratskab er næsten umuligt for fængslede personer, især for fanger på dødsgangen, der er isolerede fra selv andre fanger. At række ud til fængsels-pennevenner kan være den mest uselviske handling, De vil gøre i Deres liv. Så ræk venligst ud, og skriv til en fange idag.

Skriv ind WriteAPrisoner.com​