Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Hungarian - Börtön Levelező Társak

WriteAPrisoner.com - Egy lap, ahol igazi fegyencek igazi barátokra lelnek. Számtalan magányos női és férfi fegyenc fordul hozzánk hogy barátokra leljenek a börtön falain kívül. Az emberek, akikkel ezen a lapon talalkozhatsz mind különbözőek - életkorban, hol "élnek", és ami még fontosabb, miért vannak börtönben. Egy dolog közös mindannyiukban az elviselhetetlen magányosság és a fájdalmas vágy a barátságra.

Elfelejtett férfi és női fegyenc levelező társak ezrei  szövetségi/állami fegyházakban, megyei börtönökben, javító intézetekben és külföldi, valamint tengeren túli börtönökben kétségbeesetten reménykednek egy levelezési lehetőségben, ami barátságot, románcot illetve jogi segítséget hozhat az életükbe. A fegyencek titkos hírdetései személyes hírdetések amelyek fényképet is tartalmaznak. Emlékezzünk rá, hogy ebben a virtuális világban élő párbeszédek illetve email nem elérhető a fegyencek számára, mivel nincs számítógép hozzáférésük.
A postai levelek becsben tartott emléktárgyak, amelyek emberi jogokat, valamint rehabilitációt támogatnak részedről, mikor egy fegyenc levelezőtársnak írsz. Habár ez a honlap lehetővé teszi, hogy az emső üzenetedet emailen küldd el, ami tartalmazza a feladó nevét és címét. Mi kinyomtatjuk és továbbítjuk közvetlenül a fegyenceknek, ezzel megtakarítva számodra a posta költséget.

Férfi és női fegyencek ritkán kapnak levelet a rácsok mögött és napi 23 órát töltenek a cellájukban. Egyesek a kívégzésükre várnak a halál listán. Mások a magányos zárkájukban lankadoznak.
Politikai es Háborus fegyencekkel is találkozhatsz ezen a lapon. Egy levelezőtárs lehet az egyetlen kapcsolatuk. A börtönben élőknek szinte lehetetlen a baráti kapcsolat, elsősorban a halál listan levő bennlakóknak, akik még a többi bennlakóktól is el vannak zárva.
Börtönben élő levelezőtársakkal való kapcsolatteremtés a legönzetlenebb tett, amit véghez tudsz vinni az életben. Megtennéd, hogy írsz egy börtönben élőnek ma?

Belép WriteAPrisoner.com​