Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Norwegian - Fange Pennevenner

WriteAPrisoner.com - Ett nettsted som hjelper virkelige fanger til å finne reelle pennevenner. Enslige mannlige og kvinnelige fanger vender seg til oss i rekord antall for å finne vennskap utenfor fengselsmurene. Menneskene som du vil møte på dette nettstedet varierer sterkt i alder, hvor de "bor" og fremfor alt, hvorfor de er i fengsel. En ting har de alle felles i sin uutholdelige ensomhet og et meget sterkt ønske om å finne vennskap.

Tusenvis av glemte mannlige og kvinnelige pennevenner i føderale og statlige fengsel, fylkesfengsler, forbedringsanstalter, og utenlandske fengsler er på desperat lengsel etter korrespondanse som kan føre til vennskap, romanse og juridisk hjelp.  Innsattes rubrikkannonser er personlige annonser som inkluderer foto.  Husk at i denne virkelige verden er onlineprat og e-postikke tilgjengelig for fanger siden de ikke har adgang til datamaskiner.  Dine sneglepost brev blir verdsatte minner som fremmer menneskerettigheter og rehabilitering nå du skriver til pennevenner i fengsel. Dette nettstedet vil også la de sende din første melding via e-post sammen med en returadresse. Vi vil skrive ut og sende dem direkte til de innsatte slik at du dermed sparer kostnadene til porto.

Menn og kvinner bak lås og slå får sjeldent brev og tilbringer så mye som 23 timer av døgnet i sin celle. Noen venter på henrettelse i avdelingen for dødsdømte. Andre lider i ensomt fangeskap. Du vil også finne politiske fanger og krigsfanger på dette nettstedet. En pennevenn kan bli det eneste forhold de har. Kompaniskap for fengslete mennesker er nesten alltid umulig og spesielt for de fangene som er på avdelingen for dødsdømte som til og med er isolert fra andre fanger. Det å sette seg I forbindelse med en pennevenn i fengselet kan være den mest uegoistiske handlingen du gjør i hele ditt liv. Vil du vennligst kontakte og skrive til en fange idag?

Angi WriteAPrisoner.com​