MUST BE 18 OR OLDER - MUST READ TERMS OF SERVICE

spell check missing

13 posts / 0 new
Last post
waldron
waldron's picture
spell check missing

[="2"][="DarkOrchid"][="Book Antiqua"]

[/][/][/]

Skye could it be that the abc spell check is no longer available here, I dont see the abc in either reply to thread for quick reply yet i get constant red lines udner words here.

I use firefox if that could be a reason.

Edited by: waldron on Sep 30 2008 - 12:54am Reason: Imported from old database.
Skye
Skye's picture

It is available. I think your options may be set to 'baisc' or 'standard' here is how to fix:

Click on User Control Panel

On the left menu look for Settings and Options (3rd section down)

Click Edit Options

Go all the way down to the bottom of the page, you will see
Miscellaneous Options.

Where it says Message Editor Interface

Ensure Enhanced Interface is selected.

If it says "Basic" or "Standard" Click the drop down menu and change it to "Enhanced"

Then "SAVE CHANGES"

This SHOULD CORRECT THE PROBLEM ! :)

waldron
waldron's picture

Skype what would all of us useless D.....manage here without your techincal knowledge :dunno:

I following your instructions as so easily typed out for me who as you know is pcdumb.

But still no spellcheck.

I use firefox and wondering if that could be the issue as I have had this before on firefox.

It really does not matter, i will sit here with dictionary lol but just incase you have future issues I wanted to let you know that firefox could be causing the issue

Sending you a huge :grouphug: for trying your best to help and for doing my signature.

You are a godsend to us here :cuddle:

Skye
Skye's picture

I don't mind helping, that is what I am here for :)

I am not sure on firefox. I am at work now and all we have is IE. When I get home I will load it up and see what happens.

Hang in there, I will find a solution. :)

waldron
waldron's picture

Your precious and it really isn't a huge issue Skype as I have a dictionary here but this little red lines drive me nuts.

I just felt that if it is firefox causing the issue than it would be interesting for you all to know.

Skye
Skye's picture

Can you do me a favor and send me a screen shot of what it looks like when you reply to a post? my email is mod_skye [at] yahoo [dot] com

I have looked and on the settings you have it set right. I tried on firefox and it looks fine for me. I am just trying to figure out what in the world is going haywire for you :)

waldron
waldron's picture

Skye, I have just taken screen shots but I can't send them to you on your yahoo, my email is rejecting the email address. I have tried without a space and still getting rejected.

grrrrr this is meant to drive me nutz lol

Skye
Skye's picture

Are you getting my address right? it is mod_skye [at] yahoo [dot] com . It works, I have been receiving emails all day even with attachments.

waldron
waldron's picture

aaah didnt try with _ will do that right away thanks

Skye
Skye's picture

It appears to be a conflict with firefox. I am sending this information in so they can check it out.

In the mean time, if you have IE it will show on there. Once I receive a resolution, I will update.

waldron
waldron's picture

Muah thank you.

lulu
lulu's picture

i have always used fire fox, and had the abc spill check, its not here now.

Skye
Skye's picture

It's a conflict with firefox. It is happening on forums using this same software and firefox.

I use IE so it shows up for me.