Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

WriteAPrisoner.com- un website care ajuta prizonierii sa gaseasca adevarati corespondenti. Barbati singuratici si femei prizonieri apeleaza la noi in numere record sa gaseasca prietenie in afara peretilor din puscarie. Persoanele pe care o sa le cunosti pe acest website difera- in varsta, localitatea unde locuiesc si cel mai important, de ce sunt in inchisoare. Un lucru pe care toti au in comun este singuratatea si dorinta pentru prietenie.

Mii de barbati si femei care sunt uitati in fereral/stat penitenciare, inchisori de stat, facilitati de corectare, si inchisori straini si peste hotare spera corespondare care sa rezulte in prietenie, romanta, sau ajutor legal. Profilurile prizonierilor includ fotografii. Tine minte, in aceasta lume virtuala, chaturi online si emailuri nu sunt disponibile la prizonieri deoarece nu au acces la un calculator. Scrisorile voastre vor fi apreciate si vor promova drepturi umane si reabilitare cand scrii unui corespondent prizonier. Acest website te va lasa sa e-mail primul tau mesaj cu o adresa de returnare. Noi vom scoate la imprimanta si le vom trimite direct prizonierilor, ca sa poti salva banii pe care i-ai cheltui la posta.

Barbatii si femeile prizonieri primesc scrisori foarte rar si petrec 23 de ore in celula lor. Cativa asteapta executie de moarte. Altii stau singuri si confidenti. Poti gasi si prizonieri politici pe acest website. Un corespondent s-ar putea sa fie singura relatie pe care o au. Este aproape imposibil pentru prizonieri sa aiba prietenii, in mod special cei ce asteapta sa fie executati care stau izolati chiar si de alti prizonieri. Sa ii scrii unui prizonier s-ar putea sa fie cea mai neprecupeata idee pe care o vei performa in viata ta. Vrei, te rog, sa te intinzi si sa ii scrii unui prizonier?

Intra WriteAPrisoner.com​