Skip to main content

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Must read Terms of Service & Privacy Policy and be at least 18

Swedish - Brevvänner i fängelser

WriteAPrisoner.com - en site som hjälper riktiga fångar hitta riktiga brevvänner. Ensamma manliga och kvinnliga fångar vänder sig till oss som aldrig förr för att finna vänskap utanför fängelsets väggar. Människorna som du snart kommer möta på denna site är väldigt olika - vad gäller ålder, var de "bor", och framför allt, varför de sitter i fängelse. En sak som alla har gemensamt är att de känner sig olidligt ensamma och att de verkligen längtar efter vänskap.

Tusentals glömda män och kvinnor som sitter i federala/statliga fängelser, i andra fängelser i USA, i behandlingshem, i utländska fängelser och fängelser utomlands och som vill ha brevvänner hoppas desperat på att brevväxla med någon och att det leder till vänskap, kärlek, eller juridisk hjälp. Fångarnas annonser är privata annonser som innehåller foton. Kom ihåg att i den virtuella världen är online chats och e-mejl inte tillgängliga till fångar, eftersom de inte har tillgång till datorer. Dina brev blir omhuldade minnessaker som främjar mänskliga rättigheter och rehabilitering när du skriver till en brevvän som sitter i fängelse. Dessutom kommer denna site låta dig mejla ditt första meddelande med en avsändaradress. Vi kommer skriva ut och skicka dem direkt till fångarna, vilket gör att du sparar pengarna du lägger på porto.

Manliga och kvinnliga fångar bakom bom får sällan brev och tillbringar så mycket som 23 timmar per dag i sina celler. Endel väntar på att avrättas. Andra tynar bort i isoleringssell.  Du kommer hitta politiska fångar och krigsfångar på denna site. En brevvän kan bli det enda förhållandet de har. Kamratskap för människor som sitter i fängelse är nästan omöjligt, speciellt fångar som väntar på att avrättas och som till och med är isolerade från andra fångar. Att sträcka ut en hjälpande hand til brevänner som är fångar kan vara den mest osjälviska handling du utför under din livstid. Kan du inte skriva till en fånge idag?

Gå till WriteAPrisoner.com